Over Witec Medical

Het menselijk lichaam is het meest ingenieuze precisie-instrument dat we kennen en is veel functies nog niet te overtreffen door technologie. Het is tevens ons meest kostbare bezit. De instrumenten die gebruikt worden om het lichaam te onderhouden dienen dan ook te voldoen aan de hoogste eisen.

Witec Medical is gespecialiseerd in technologische innovaties voor diverse medische toepassingen. Voor onze opdrachtgevers produceren wij medische hulpmiddelen en hulpstukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan chirurgische en optische instrumenten en onderdelen voor fysiotherapeutische apparaten.

Ook voor het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte implantaten voor de mens kunt u bij ons terecht. Uniek ontwikkelde productieprocessen stellen ons in staat tot het frezen en printen van custom-made 3D titanium implantaten zoals kaakonderdelen en bekkens.

Witec Medical werkt nauw samen met technische teams van meerdere ziekenhuizen om alle technische details met betrekking tot de implantaten voor ieder specifieke patiënt kloppend te krijgen. Wij zijn trots dat deze mede door ons ontwikkelde techniek inmiddels al meerdere patiënten heeft mogen helpen.

Het continu verbeteren van het welzijn van de mens door nieuwe technologie te ontwikkelen is onze drive voor nu en voor de toekomst.

Competenties

  • High precision
  • Cleanliness
  • Mechatronics
  • CustomizationNaar boven